Maria Schneider er årets festivalåpner

Den amerikanske bandlederen, komponisten, arrangøren og dirigenten Maria Schneider vil forestå den offisielle åpningen av den 58. Molde International Jazz Festival mandag 16. juli. Schneider er fra før tildelt det viktige oppdraget som Artist In Residence. Hun skal gjøre to konserter i hver ende av festivalen, som begge innebærer intense øvingsdager i forkant. I tillegg skal Schneider være med på «artist-talk», «workshop» og fuglekikking!

Jazzfotoworkshop 2018

For åttende år på rad får du muligheten til å være med i første rekke og fotografere de fantastiske artistene som spiller på festivalen.

Zenos Mode, Dave Fields, Bosses Bongoband, Ila Auto og Revolt gjør programmet i Alexandraparken komplett!

Alexandraparken er stedet hvor folkefesten og kjernefestivalen møtes. Her er det med andre ord et musikk-tilbud som favner bredt. Banda som skal spille kl 23.00 er allerede lansert og her er de banda som entrer Sparebank 1 SMN-scenen kl 21.00 og innbyr til å starte kvelden i parken tidlig.

Programmet i Magic Mirror-teltet er klart

Moldejazz introduserte i 2017 Magic Mirror-teltet på Rådhusplassen som en ny arena for New Orleans-musikk. Dette ble en kjempesuksess med fire av seks utsolgte kvelder. Det er derfor helt naturlig å fortsette med den samme musikalske og kulinariske oppskriften: Swingende New Orleans-musikk kombinert med servering av kreolsk mat fra stjernekokk Calle Fegth. Det kan kjøpes billetter både med og uten mat.