Torhild Ostad og Carsten Dahl til Molde Domkirke

Endelig er det mulig å høre duoen Torhild Ostad / Carsten Dahl, henholdsvis sang og piano, live. For ett år siden kom albumet «Jeg roper til deg» (NORCD), Torhilds første siden soloalbumet «Blomar i moll» (Kirkelig Kulturverksted - 1996). Dahl har en rekke album bak seg, solo, trio, kvartett, og har i en årrekke vært Danmarks internasjonalt mest profilerte pianist.

Torhild Ostad / Carsten Dahl

Felles for begge er en nærhet i musikalsk uttrykk som umiddelbart griper publikum. I en omtale skriver saltpeanuts.eu bl.a.: Det er levd liv i det vi hører, en stemme som vet hvor den vil, og hvordan den skal låte, musikk gjort av to musikere som virkelig har funnet hverandre musikalsk, mens danske Jazznyt mener at duoen presenterer musikk som ikke kjenner tid og rom. Det er opphevet, Ostad og Dahl er sammen i en sky av åndelig og følelsesvarm musikk.

Torhild Ostad er oppvokst i Molde-området. Folkemusikk er utgangspunktet hennes, og sammen med Dahl har hun utviklet et repertoar av kveding, salmer og grenseløs musikk med jazztilknytning. Dahl og Ostad har funnet hverandre i en poetisk dialog som glitrer av inspirasjon og tidløs skjønnhet. Sammen utgjør de en fantastisk duo som, av ulike årsaker, praktisk talt ikke har vært å høre live etter utgivelsen av kritikerroste Jeg roper til deg. Det er derfor litt av en begivenhet når duoen stiller opp i Molde Domkirke.

Torhild Ostad - vokal, Carsten Dahl -  piano

Torhild Ostad / Carsten Dahl
Molde Domkirke 350,- inkl.gebyr