Rabbajazz flytter til taket på Plassen!

Selvfølgelig blir det konserter for barna også under årets Moldejazz!
Rabbajazz flytter seg opp til taket på Plassen og ønsker alle barn, foreldre og besteforeldre velkommen på festival.
Årets konsertserie inneholder både kjente og kjære artister som vil inspirere med tradjazz, tissedans, jodling, sang og dans.

Rabbajazz: Trio HEP

Det har nemlig Håkon, Petter og Eirik. Når de hører denne typen musikk blir de inspirert. Det vil si at de får veldig lyst til å spille og lage musikk selv.

Hva vil det si å bli inspirert? Har du noen gang opplevd musikk som er så vakkert at du drømmer deg helt bort og får frysninger på ryggen? Eller musikk som er så tøff og kul at du føler deg som en superhelt?

For en liten tid tilbake, da de var barn, hørte de musikk som betydde så mye for dem at de valgte å bli musikere. På denne konserten går de tilbake til noen av sine største musikkopplevelser. Musikk som inspirerer dem til å skape noe selv.

Håkon Mjåset Johansen (trommer), Petter Vågan (gitar) og Eirik Hegdal (sax).

Barnebillett
Taket (Plassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær billett
Taket (Plassen) 150,- inkl.gebyr
Familiebillett (2B & 2V)
Taket (Plassen) 400,- inkl.gebyr

Rabbajazz: Gumbo

Gumbo har tatt navn etter den berømte matretten fra New Orelans. Gumbo er en betasuppe med mange ingredienser. Slik er også musikken til jazzbandet Gumbo.

Bli med inn i Gumbo sitt musikalske kjøkken, og få en herlig reise i jazzmusikkens verden.

Her møtes hele New Orleans tradisjonen i en blanding av god musikk, humor og overraskelser med forankring i et stort mangfold av musikalske stilarter. Tradisjonell jazz, karibisk musikk, gospel, parademusikk og funk brukes i medlemmenes egne låter og skaper Gumbo spesielle musikalske univers. Den musikalske formen spenner det fra fri kollektiv improvisasjon via virotuose soloer, til stramme arrangementer og enkle sangbare temaer. Hele tiden med et inkluderende og utadvendt fokus.

Gumbo har holdt over 900 konserter for barn og unge, turnert i India, Kina og Afrika, samt utstrakt konsertvirksomhet i Norge.

David Gald (tuba), Kåre Nymark jr (trompet), Even Kruse Skatrud (trombone) og Kenneth Ekornes (trommer)

Hør lydklipp

Barnebillett
Taket (Plassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær billett
Taket (Plassen) 150,- inkl.gebyr
Familiebillett (2B & 2V)
Taket (Plassen) 400,- inkl.gebyr

Rabbajazz: Meg og kammeraten min

«Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert» Fire Flate 2016

Sokken min er våt, Tissedansen, Hvilken oppgang bor du i? Gjenta-jenta, Jenta på månen er bare toppen av et BERG sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.

Meg, Martin Hagfors og Kammeraten, Erik Johannessen, har ny-definert musikk for barn. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for Meg og Kammeraten min:

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, å være trøtt, eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller en nestbestekompis som er en robot, eller å sove som en stein. Meg og Kammeraten min lager fortellinger som vil bli sunget lenge!

Etter utallige konserter for barn i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge, er de nå på veien igjen med boblende vår- og sommerturné, fulle av helt nye sanger, helt kjente sanger, passe gamle og passe nye sanger og nye påfunn, kort sagt:
Hits 4 Kids!

Barnebillett
Taket (Plassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær billett
Taket (Plassen) 150,- inkl.gebyr
Familiebillett (2B & 2V)
Taket (Plassen) 400,- inkl.gebyr

Rabbajazz: Polkabjørn & Kleine Heine

Kleine Heine kan med sine lynraske fingre spille bortimot hva som helst på sitt skinnende blanke akkordeon, mens Polkabjørn kan jodle, strupesynge, spille gitar, sjonglere, sykle enhjuling og raute nesten helt likt som en ku.

Universets nest beste barneshow!

I snart 15 år har denne sagnomsuste duoen, bestående av Bjørn Tomren og Kleine Heine, underholdt store og små i alle verdens avkroker. Sammen er de dynamitt og vet å piske opp stemningen til bristepunktet med trekkspill og jodling, før de ror det hele i land med en svalende sviske for den eldre garde.

Når Polkabjørn & Kleine Heine presenterer sitt fenomenale show, er det likevel barna som er i fokus. De blir straks involvert i en eventyrlig forestilling, enten som publikum, eller på scenen for å presentere sin sang, vits eller talent. Polkabjørn & Kleine Heine har spilt flerfoldige barnekonserter på både festivaler, og i regi av Den Kulturelle Skolesekken. Men hver forestilling makeløs, uforutsigbar og underholdene.

Morsomt for alle og enhver!

Barnebillett
Taket (Plassen)
Ordinær billett
Taket (Plassen)
Familiebillett (2B & 2V)
Taket (Plassen)