Ingebjørg Bratland og Adam Douglas til Moldejazz!

Folkekjære Ingebjørg Bratland vil gjøre konsert i Molde Domkirke torsdag 19. juli under neste års Moldejazz. Det er god grunn til å tro at denne konserten vil inngå i rekken av utsolgte Domkirke-konserter.

Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland har på få år rukket å bli en av de aller største plate- og konsertartistene i Norge. 

Låtene hennes har blitt strømmet utrolige 25 millioner ganger, og hennes forrige album «Månesinn» solgte i 40 000 eksemplarer på det stadig like dødsdømte CD-formatet. På forrige turné spilte hun 70 utsolgte konserter land og strand rundt, og rett før jul solgte hun ut Oslo Spektrum, selveste svenneprøven i en norsk pop-komet-karriere.

Ingebjørg Bratland er uten tvil en av Norges aller største og beste liveartister. Hun har rett og slett blitt et fenomen. Med sin varme stemme, sin integritet, sin sjarm og de karakteristiske folkemusikk-krullene når hun rett inn i hjerte til de som hører henne. Hun når ikke bare ut til folk, hun når åpenbart inn til folk. 6. oktober slapp Bratland sitt fjerde album «Hjarteskjell» som har fått gode kritikker. «Et sterkt album og et høydepunkt i plateåret 2017», skrev nettstedet Musikknyheter og ga albumet 9 av 10 mulige poeng. 

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli en stor og varmende opplevelse å høre Bratland, flankert av noen av Norges beste musikere i en fullsatt Molde Domkirke i juli. Her gjelder det å være rask med å kjøpe billetter.

Ingebjørg Bratland
Molde Domkirke

Adam Douglas

En mann for sin hatt! Adam Douglas har denne høsten gått fra å være et høyt skattet navn for alle norske lyttere med et øre vendt mot soul, funk og blues - til å bli allemannseie. 

Som deltaker, og til slutt vinner, av musikk-konkurransen Stjernekamp på NRK1 har han med sin helt utrolige stemme, tydelige tilstedværelse og sympatiske «nice-guy» fremtoning nådd et publikum langt utenfor sjangergrensene. 

Men før Stjernekamp hadde Adam Douglas lagt bak seg en omfattende karriere som spente over 17 år som profesjonell utøver på begge sider av Atlanterhavet. Adam er en musikalsk flyktning. Født og oppvokst i Oklahoma, men for tiden bosatt på Hadeland. Adam har spilt med både store og små navn - eksempelvis: Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford, High Red, Vidar Busk,  Watermelon Slim, Chris Medina, for å nevne noen. De norske anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, "I May Never Learn", ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1. 

På scenen er den milde mannen fra Oklahoma et fyrverkeri, og vi gleder oss allerede stort til han kommer og lager fest i Alexandraparken! (18 års aldersgrense)

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
21.00 Revolt
23.00 Adam Douglas