Di Derre m. gjester til Romsdalsmuseet

Moldejazz har stadig oftere de senere årene fått oppfordringer om å sette Di Derre på programmet. I et år hvor bandet feirer 25-årsjubileum og i tillegg jobber med ny musikk er det både naturlig og hyggelig å etterkomme dette ønsket.

Di Derre

Di Derre er og har alltid vært et Moldeband. Bandets kjærlighet til byen er enorm, og det er en kjærlighet byen gjengjelder uten å nøle.

Selv i år med lav aktivitet har bandet lagt inn en (alltid utsolgt) spillejobb i hjembyen.

Under Moldejazz i 2018 går en drøm både Molde og bandet har delt i en årrekke i oppfyllelse når det er duket for en storslått utekonsert med bandet og et knippe prominente gjester på Romsdalsmuseet. Dette kommer til å bli vakkert! At konserten sammenfaller med at Di Derre feirer 25 år som band i 2018 og har nytt materiale å presentere, vil nok ikke akkurat legge noen demper på stemningen. 

Bandet, med krimkongen Jo Nesbø i spissen, har blitt beskrevet som selve lyden av klassisk norsk 90-tallspop. De har solgt plater i hundretusenvis, og turnert land og strand rundt til stormende jubel. De har en stor og rik katalog av sanger som virkelig har festet seg og blitt en del av norsk musikalsk allemannseie. Allsangfavoritten «Jenter» er tidenes mest spilte låt på P4, og låter som «Rumba med Gunn (1-2-3)», «90-meters-bakken» burde ikke være ukjente for noen, verken i Romsdalen eller i vårt langstrakte land generelt. 

Etter noen år med pause kom bandet i  2013 tilbake med et smell og slapp dobbelt samlealbum og DVD, som inneholder kjente og kjære låter, og de splitter nye «Her er sommerhiten» og «Syk». 

Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboard), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar). 

Romsdalsmuseet 690,- inkl.gebyr
17.00 Dørene åpner
18.00 Ola Kvernbergs "Steamdome"
20.00 Di Derre m. gjester