Ane Brun med eksklusiv konsert i anledning Moldejazz 60-årsjubileum

Moldes egen internasjonale stjerne Ane Brun gjør en eksklusiv konsert i Bjørnsonhuset under jubileumsfestivalen 2020. Spesielt for denne anledningen har hun med seg Marte Eberson, kjent fra blant annet Highasakite, på piano.
De to vil fremføre musikk fra Ane Bruns 17 år lange platekarriere, med både gammelt og nytt materiale.

Ane Brun har hatt en eventyrlig reise som artist siden debutalbumet «Spending Time with Morgan» i 2003. Sekserne har trillet tett etter en rekke briljante album og fantastiske konserter. «It All Starts with One» (2011), «When I’m free» (2015) og coveralbumet «Leave Me Breathless» (2017) er høyde-punkt så langt i den rikholdige diskografien. «Directions Tour 2015/16» demonstrerte tydelig at Ane Brun er blant våre aller beste liveartister. Siden den tid har hun hatt en rekke konserter med ulike konstellasjoner – solo, med band og med diverse symfoniorkester rundt i Skandinavia.

At Ane har stor forkjærlighet for hjembyen Molde og ikke minst for Moldejazz er det ingen tvil om. Hun har opptrådt på Romsdalsmuseet under festivalen i 2005, 2008, 2012, 2016 og senest i fjor da hun gjorde en nydelig versjon av «Lift Me» sammen med Sivert Høyem. Under årets jubileumsfestival er det klart for et nytt magisk øyeblikk med Ane når hun gjør en eksklusiv duo-konsert sammen med pianist Marte Eberson, kjent fra band som Highasakite, Eberson og Löv. Marte Eberson har røttene sine i jazzmusikk, men har de siste årene vist seg som en musiker med stor allsidighet. Hun er en sjangerkryssende musikant der pop, rock, funk, jazzrock og jazz har stått på repertoaret.

Ane Brun vil fremføre låter fra hele sin 17-år lange platekarriere, det vil si både gammelt og nytt materiale. Det betyr sannsynligvis at en eller flere av de nye singlene fra hennes kommende album, eksempelvis «Honey» som utgis 5. juni, står på set-lista. Dette blir en svært eksklusiv konsert og det er fra Moldejazz sin side stor stas at et bysbarn på denne måten bidrar til å skrive festivalhistorie på jubileumsfestivalen!

Billetter i salg nå.