3 ekstrakonserter!

Det settes opp ekstrakonserter under sommerens jubileumsfestival med Ane Brun, Ytre Suløens Jass-Ensemble og Steinar Raknes & The Stillhouse band – On The Road.
Billettene legges ut for salg fredag 12. juni kl 09:00.

Billettsalget til Moldejazz sin nedskalerte jubileumsfestival går så det suser. Fem konserter er så langt utsolgt. Det gjelder åpnings- og avslutningskonserten, samt Ane Brun i Bjørnsonhuset, Ytre Suløens Jass-Ensemble i Molde Domkirke og bestillingsverket Steinar Raknes & The Stillhose band – On the Road i Bjørnsonhuset.
Det er de tre sistnevnte artistene det nå legges ut ekstrakonserter til, alle på samme dag som den opprinnelige konsert.

Den store publikumsinteressen er en sterk indikasjon på at Moldejazz er på vei mot en ny suksessfestival. - Alt ligger til rette for en festival spekket med store musikk-opplevelser hvor kunsten står i sentrum og hvor rammene, selv med de restriksjoner som naturlig vil gjelde ut fra Korona-situasjonen, vil bli svært koselige og gjenkjennelige, sier festivalsjef Hans-Olav Solli. Han legger til at om flere konserter nå er utsolgt er det mange muligheter til å få seg billetter enda, blant annet til Artist In Residence Karin Krog sine konserter.

De tre ekstrakonsertene som nå legges ut er alle spesielle på hvert sitt vis. Ane Brun innleder et nytt duosamarbeid med Marte Eberson og vil fremføre låter fra hele sin 17 år lange platekarriere. Ytre Suløen sine konserter i Molde Domkirka vil bli banjoist Einar Årøs siste konserter med bandet. Steinar Raknes sitt nye Stillhouse-prosjekt er et bestillingsverk i samarbeid med Trondheim Jazzfest.