Workshop: Søknadshjelp ved Are Bergerud

Vi tilbyr gratis arrangement i form av festivalakademi, workshops og en mesterklasse! Fine samtaler, lærerikt og en unik mulighet for å komme litt "tettere på" artistene.

bar A (Scandic Alexandra) Gratis

Kurset holdes av Are Bergerud (daglig le der i Tempo). Han har lang erfaring innenfor søknadsskriving både for utøvende kunstnere og arrangører innenfor musikkfeltet.

Onsdag 17/7:
BarA (Alexandra Hotell) kl: 13.30

Etter en innføring i noen sentrale tips og triks for søknadsskrivingen har du muligheten til å få en-til-en veiledning av Are. Gjerne ta med deg et førsteutkast eller forbered noen spørsmål.Hold deg oppdatert på kommende søknadsfrister innenfor kulturstøtte på tmpo.no


Tempo har nylig fått mandat og midler til å flytte inn i Møre og Romsdal. Tempo er et kompetansesenter for musikk som jobber med profesjonalisering og næringsbygging i feltet. Kort sagt; Tempo hjelper deg med å gjøre musikken mer lønnsom. Tempo er tilstede på Moldejazz. Ta kontakt!

Tempo holder ofte søknadskurs og-veiledning for alle aktører innenfor musikkbransjen. Vi kan hjelpe deg med alt søknadsrelatert, fra budsjettering til prosjektbeskrivelser.