Live Stream - TJO & Hedvig Mollestad

Hedvig Mollestad, en av Norges ledende gitarister, har skrevet verket «Maternity Beat» på bestilling fra festivalen.

Trondheim Jazzorkester & Hedvig Mollestad - Maternity Beat
Bjørnsonhuset
Live Stream - TJO & Hedvig Mollestad
Bjørnsonhuset 149,- inkl.gebyr

Moldejazz har spart en skikkelig godbit til 60-årsferingens avslutningsdag.

Hun har fått med seg et stjernelag av musikere. Med fiolin, fløyte, trompet og to kvinnestemmer borger det for en noe annen side av Hedvig Mollestad enn den vi tidligere har sett. Samtidig vitner den solide rytmeseksjonen, en krysning av Elephant9 og JUNO(!), om skumle planer.
Hedvig sier selv om «Maternity Beat» at hun søker å formidle erfaringer ved å bli og være og ikke minst det å ha en mor. Hva er moderpulsen? Finnes den? Hvordan kjennes den ut? Er den lik i 2020 som den var for 1000 år siden? Likevel har kanskje aller mest problemstillinger og konflikter rundt å skulle ha ambisjoner både som mor og turnerende og skapende musiker vært en viktig del av inspirasjonen.

Mai Elise Solberg – vokal, Ingebjørg Loe Bjørnstad – vokal, Trine Knutsen - fløyte, Adrian Løseth Waade - fiolin, Martin Myhre Olsen – alt sax, Petter Kraft – tenorsax, Susana Santos Silva – trompet, Hedvig Mollestad – el. gitar, Ståle Storløkken - synth/orgel, Georgia Wartel – bass, Torstein Lofthus - trommer, Ingvald Vassbø - perkusjon.
Ketil Nicolaysen - lydtekniker, Ingrid Skanke Høsøien - lysdesign, Joffe Myrvold - video- og lysdesign

Moldejazz følger alle smittevernregler ifm arrangement, og ber alle gjester om også å ta ansvar.
Følg artisten på sosiale medier: