Karin Krog - Tea With Thelonious

Kreative Karin Krog presenterer en ny og spennende forestilling når hun sammen med John Surman og hans Valhallakvartett tar for seg Thelonious Monks fantastiske musikk.

Teatret Vårt (Plassen)

På kvelden, 15. april 1966 satt Krog sammen med Thelonious Monk i Dagligstuen på Continental i Oslo, hvor han ble intervjuet av journalist Randi Hultin. Monk hadde akkurat spilt en legendarisk konsert i Universitetets Aula, og Karin lovet seg selv at hun en dag skulle synge noen av låtene hun hadde hørt den kvelden.

Mer enn 50 år har gått siden den gang, men nå har tiden endelig kommet. Det er en glede å bekrefte at Karin og dette bandet er klar for omsider å presentere «Tea with Thelonious» - en samling av Karin Krogs egne Monk-favoritter i nye arrangementer av John Surman for Valhalla-kvartetten og Karin.

Pianist og bandleder Thelonious Monk er en av jazzens fremste komponister gjennom alle tider. Han skrev særpregede tema som er blitt standardrepertoar. Flere mannsaldre seinere fremstår musikken hans fortsatt som frisk og utfordrende, og spilles av musikere fra alle generasjoner. Moldejazz er stolt av å kunne presentere premieren på den unike kombinasjonen Krog/Surman/Monk.

KARIN KROG MED JOHN SURMANS VALHALLAKVARTETT
Karin Krog, vokal, John Surman, saxer/arr, Erlend Slettevold, piano, Terje Gewelt, bass, Tom Olstad, trommer

Moldejazz følger alle smittevernregler ifm arrangement, og ber alle gjester om også å ta ansvar.