Steinar Raknes & The Stillhouse Band

Steinar Raknes fra Misund er utvilsomt en jazzbassist i verdensklasse og har turnert kloden rundt med artister som Ola Kvernberg, The Core, Urban Connection og Chick Corea.

Billett med matservering
Kikkans Hall (Rådhusplassen)
Billett til kun konsert
Kikkans Hall (Rådhusplassen)

Bassist Steinar Raknes vil «løfte taket» i Kikkans Hall når han kommer med ny plate og nytt band som inkluderer Unni Wilhelmsen.

I fjor slapp Steinar Raknes sitt tredje album “Chasing the Real Things” med det rock, blues, country og americana-dampende prosjektet Stillhouse, der han både synger og spiller kontrabass. Han står bak det meste av repertoaret selv og han har en slående evne til å skrive låter som fester seg umiddelbart og som føles kjente og kjære allerede fra første lytting. I tillegg kan han by på sterke coverversjoner av låtene til helter som Bob Dylan, Depeche Mode og Bruce Springsteen.
Stillhouse er vanligvis et soloprosjekt, men til Molde kommer Steinar med det nye bandet «The Stillhouse Band» som inkluderer Unni Wilhelmsen på vokal og gitar, Even Helte Hermansen på gitar, Erlend Slettevoll på piano og Per Oddvar Johansen på trommer.
Det blir garantert stor stemning i Kikkans Hall onsdag 17. juli.Det er to typer billetter til denne konserten - med mat (kreolsk gryte 18:30) og kun konsert (20:00)