Red Hot / Dave Fields

Romsdalens mest hardtsvingende og funky band vender tilbake til Alexandraparken!

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpnes
21.00 Dave Fields
23.00 Red Hot

Moldejazz handler om musikalsk grenseflytting, men også om de store og fosskokende musikkopplevelsene. 11-mannsbandet Red Hot har, med unntak av pauseåret i fjor, i en årrekke skrudd temperaturen i Alexandraparken på max med sine forrykende konserter, og vi er glade for å kunne ha kunne invitere dem tilbake nok en gang.

Gruppen, som møttes på Molde Videregående Skole, overbeviser alltid stort og serverer R&B, rockabilly og funk som virkelig smaker av fugl. I 2008 gjorde gjorde bandet tre konserter på festivalen som i ettertid ble til den forrykende Vidar-Busk produserte albumet Hotter Than Georgia Asphalt. I 2013 vant vokalist Knut Marius Djupvik The Voice på TV2, noe som har ført til omfattende turnévirksomhet for denne folkerike kruttønna av et band. I 2015 slapp de sin første studioplate, Social Medicine. Med Red Hot på plass blir det hett og fett i Alexandraparken.

Knut Marius Djupvik - vokal, Magnus Drågen - trompet, Pål Gunnar Fiksdal - trompet, Runar Fiksdal - trombone, Lars Petter Bjerkeset - saxofon, Chriss Rune Angvik - gitar, Øystein Flemmen - gitar, Jørn Inge Frostad - el bass, Kristoffer Tokle - trommer, Kristian Frøland-perkusjon.

Dave Fields

Multitalentet Dave Fields er sønn av pianist og komponist Sammy Fields.

Dave har så langt gitt ut fem kritikerroste album og ble i 2012 innlemmet i New York Blues Hall Of Fame.

Hans siste album «Unleashed» kom ut i 2017, også dette til strålende kritikker. I senere år har Dave Fields spilt mye i Norge og hans faste komp består av Molde-musikerne Kåre «Lefty» Amundsen på trommer og Bjørn Ove Hagset på bass.

Én billett - to konserter!

Følg artisten på sosiale medier davefields.com