Red Baraat / DJ Reggie got beats

- bandet som fikk Alexandraparken til å koke i 2010 er tilbake!

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
22.00 Red Baraat
23.30 DJ Reggie got beats

Det Brooklyn-baserte Bhangra-brass bandet Red Baarat fikk stemningen til å stige til himmels i Alexandraparken da de besøkte Moldejazz i 2010. Publikum ble revet med av deres riff, rytmer og smittende gode humør.

I 2019 blir det heldigvis mulig å få en ny servering. Tradisjonell Bhangra-dans og -musikk kommer fra Punjab-regionen, som strekker seg ut over både India og Pakistan. Red Baarat er selvsagt på ingen måte et tradisjonelt Bhangra-band. De har laget sitt helt eget utrykk der elementer av jazz-, brass- , funk- og rå punkenergi smeltes sammen til en dansefremkallende eliksir. Bandet ble startet av og ledes av dhol-utøver Sunny Jain.
Deres ferskeste album “Sound The People” kom i juni 2018 og tok dem helt til topp ti på listene over mest solgte verdensmusikkalbum i Europa. Indie-rock nettstedet Stereogum skrev at “albumet er fullt av øyeblikk som slår en med kraften til en spirituell oppvåkning” - intet mindre!
Se frem til en forrykende åpningsdag på SpareBank 1 SMN-scenen i Alexandraparken!

NB! Endring av konserttidspunkt fra tidligere år, konserten starter kl 22:00, dørene åpner kl. 19:00.

Følg artisten på sosiale medier: redbaraat.com

DJ Reggie got beats

Bak Reggie Got Beats skjuler det seg et uvanlig stort musikktalent i moldenseren Egil Reistadbakk.

Han er både produsent, DJ, trommeslager og låtskriver og skaper disco i alle tenkelige varianter enten det er snakk om «badass» boogie, straight pop eller rå house-musikk. Det er særlig fra perioden 1976-84 at Reistadbakk henter sin inspirasjon, en tid han referer til som «akustisk og preget av et mer organisk lydbilde». Reggie Got Beats kommer til Moldejazz med rykende fersk musikk, i våres kom nemlig singelen «Verdensrommet» og like etter EP-en «Disco Naiv».

Følg artisten på sosiale medier: