R + R = NOW

Robert Glasper og Terrace Martins nye superband til Molde! 

Teatret Vårt (PLASSEN) 350,- inkl.gebyr

Bak det tilsynelatende kryptiske bandnavnet skjuler det seg et flunkende nytt superband i krysningspunktet mellom R&B, jazz og hip-hop. Bandet er satt sammen av to musikere og produsenter som allerede har satt store spor i moderne musikkhistorie: Robert Glasper og Terrace Martin. 

Glasper er signert på den legendariske etiketten Blue Note og har så langt vunnet tre Grammypriser og blitt nominert til ytterligere tre. De to har bidratt på utgivelser med Quincy Jones, Kendrick Lamar, Common, Kanye West, Mos Def og Q-Tip, for å nevne noen få, og i sitt nye band har de invitert med seg jazz trompetist Christian Scott, bassist Derrick Hodge, trommeslager Justin Tyson og multi-instrumentalist Taylor McFerrin. 

Glasper døpte bandet R+R=NOW (Reflekter + Responder = Nå) inspirert av Nina Simones uttalelse om at det er en kunstners plikt å reflektere sin egen samtid. R+R=NOW forteller "vår historie fra vårt synspunkt.» sier han. Lyden av bandet beskriver han som et «ærlig, flytende sound som slekter på hiphophopp, EDM, jazz - ja til og med reggae ... Vi er en gjeng som har så stor respekt for hverandre at vi alltid sender ballen videre.»

Vi er utrolig stolte av å ha sikret oss den første konserten på norsk jord med dette sensasjonelle prosjektet, og legger ikke skjul på at vi har store forventninger til konserten deres til sommeren!

Klar for litt "voksenopplæring" om relasjonen mellom jazz & hip hop?

Se Robert Glasper forklare hvorfor "Jazz is the mother of hip hop"

Følg artisten på sosiale medier