Storyvilles timer: Passim

Parken åpner kl 11:00. Gratis frem til kl 19:00

Five Alive
blackwidowpulsar
«Far og to døtre»
Storyvilles timer: Passim

12:00 - Five Alive

FIVE ALIVE er et hardt svingende blues band fra Molde, Aukra og Midsund , og består av rutinerte jazz og blues musikere. Bandet spiller låter av blant annet Matt Scofield, John Mayer, Keb Mo og BB King osv

Arnt Jonny Varhaugvik - sang og munnspill
Geir Vågenes - gitar og kor
Walter Heim - bass og kor
Halvard Raknes - orgel og piano
Espen Krumpoic - trommer

Facebook

13:00 - blackwidowpulsar

blackwidowpulsar er ei ny, norsk gruppe innen friimprovisert, tonal groovemusikk. Duoen Stian Unhjem og Dag Henning Kalvøy tar med ny trommis nesten hver gang, planlegger ingenting (musikalsk sett), og har ingen låter; men spiller likevel forståelig musikk, av og til.

Stian Unhjem - el-gitar Dag Henning Kalvøy - el-bass Marius Simonsen - trommesett

Soundcloud

14:00 - «Far og to døtre»

Sang og musikkfamilien Wik, Tora (17), Anne (21) og far Roar frå Byneset, Trondheim, spiller og synger sammen med Jack Enters sine egne versjoner av kjente sanger og standardlåter. De har et stort spekter av sjangere frå evergreens, folketoner til ballader og jazz. Alle trakterer ulike instrumenter som fiolin, gitar, ukulele, harpe, kontrabass og piano.

Tora Daugstad Wik: sang, piano, kontrabass
Anne Daugstad Wik: sang, fiolin, ukulele, harpe, piano
Roar Wik: sang, piano, gitar, kontrabass
Jack Enters: piano, kontrabass

15:00 - Storyvilles timer: Passim

Passim spiller musikk i diverse sjangere fra mainstream jazz, jazzblues, via latin, funk, soul, pop og til rock. Vi er altså grenseløse i valget av musikk. Derfor passer også navnet oss godt; passim er latin og blir brukt som et uttrykk for «litt her og litt der». Musikerne har en allsidig bakgrunn fra mindre besetninger til storband.

Guro Hoem
Oscar Toft
Olav Harnes
Tommy Hattrem
Geir Egil Svinnset

Facebook