Rakleverk

Rakleverk består av Aina Helgeland Davidsen (klassisk saxofonist fra Drammen), Daniel Robinson (jazzpianist og komponist fra Danmark) og Esben Lynge Jørgensen (laptop artist og elektronika fra Danmark).

Trioen startet som et masterprosjekt på The Royal Academy of Music i Aarhus i 2016 og er nå en fast trio som jobber mot plateinnspilling innenfor nærmeste fremtid. De tre spiller sammen med mål om å skape en unik kombinasjon av musikk uavhengig av å passe inn I en sjanger. De blander elementer fra jazz, elektronika og klassisk musikk for å skape opplevelser for publikum som er helt unike. På denne måten ønsker de velkommen til et musiklask univers som skal by på noe for enhver smak og alder.

Rakleverk byr på en opplevelse publikum ikke kan finne noe annet sted. På grunn av musikernes improvisasjon, er ingen konserter like og publikum får være med på utformingen av musikken! Kom og opplev noe du ikke kan finne noe annet sted.

Aina Helgeland Davidsen (sopran-, alt-, tenor-& baryton-saxofon), Esben Lynge Jørgensen (laptop, elektronisk), Daniel Robinson (flygel/klaver, akustisk)