Ingrid Sæbø Kvartett

Parken åpner kl 11:00. Gratis frem til kl 19:00

NRK Jazz live
ísa
Myahank
Ingrid Sæbø Kvartett
Storyvilles timer: "Band of Brothers"

11:00 - NRK Jazz live

NRK Jazz sender direkte fra Alexandraparken. Med gjester og live musikk.

12:10 - ísa

ísa er et nytt band som befinner seg et sted midt i krysningspunktet mellom jazzrock, postrock og indie-musikk. Tekstene dreier seg rundt eksistensielle opplevelser i det å vokse opp, og kompliserte tankerekker man aldri kommer til bunns i, og gruppa jobber kollektivt og med stor tilstedeværelse for å skape noe vakkert og unikt.

Stian Unhjem - gitar/vokal Simen Wie - bass Magnus Sefaniassen Eide - trommer

Spotify

13:15 - Myahank

Myahank er et Trondheimsband hvor klanger, driv, snerten rytmikk og fine melodilinjer møtes i egenskrevne jazztoner. Musikken er basert på ideer og tema som utvikles kollektivt i bandet for å skape en gjennomgående sound på tvers av komposisjonene. De fengende temaene settes i kontrast mot lekne improvisasjonspartier og flotte akkorder som skaper skikkelig stemning.

Sverre S. Sæbø - Kontrabass
Øyvind Leite - Trommer
Odin K. Fiskvik - Gitar
Nora Furre - Alt-sax

Facebook

14:15 - Ingrid Sæbø Kvartett

Ingrid Sæbø Kvartett ble realisert i februar 2018. Ingrid har lenge tenkt på å starte en jazzkvartett sammen med de riktige musikerne, og når hun høsten 2017 begynte å planlegge en jazzkonsert i kirka hjemme i Måndalen, var det helt naturlig å spørre Askjell og Tricia og Tommy om de ville være med å realisere denne drømmen. Konserten ble en suksess. Ingrid håndplukka låter til konserten som står hennes hjerte nært, og Louis Armstrong har alltid vært en stor og viktig inspirasjon. Konserten ble tatt opp, og den 6.juli kom live-albumet «An Evening With Ingrid» ut. Det kan man kjøpe her hos Ingrid etter konserten.

Ingrid Sæbø: Tenorsaksofon og klarinett
Tricia Boutté: Vokal
Askjell Molvær: Piano
Tommy Hattrem: Kontrabass

Spotify

15:15 - Storyvilles timer: "Band of Brothers"

Band of brothers er et band som består av 4 brødrepar fra Møre og Romsdal som har bemerket seg både kollektivt og individualistisk i musikknorge. Bandet spiller kun egne komposisjoner med hovedvekt på sjangeren rythm & blues. Samtlige medlemmer har tatt eller tar høyere utdanning inne musikk. Brødreparene er 3 ganger Skeidsvoll, 2 ganger Drågen, 2 ganger fiksdal, 2 ganger Frostad og 2 ganger Shivatas.

Magnus Malmedal Drågen - trompet, Pål Gunnar Fiksdal - trompet, Peder Skeidsvoll - trompet, Runar Fiksdal - trombone, Sigurd Malmedal Drågen - trombone, Lauritz Skeidsvoll - tenor saksofon, Rithu Shivatas - baritone saksofon, Kristian Frostad - gitar, Jørn Inge Frostad - bass, Iasch Skeidsvoll - piano, Rino Shivatas - trommer