Ida Willadsen m/band

Parken åpner kl 11:00. Gratis frem til kl 19:00

NRK Jazz live
Ensemble Eliassen
Ida Willadsen m/band
Ian & The Jazzheads
Storyvilles timer: Molde Kulturskoles Ungdomsstorband

11:00 - NRK Jazz live

NRK Jazz sender direkte fra Alexandraparken. Med gjester og live musikk.

12:10 - Ensemble Eliassen

Ensemble Eliassen er et åttemansband under ledelse av trompetist og komponist Idar Eliassen Pedersen. Bandet har tidligere blitt beskrevet som sofistikert klubbjazz med lyriske melodilinjer og fjelljazzrusk i lomma, hvor hvert instrument trer tydelig frem i elegante arrangementer. Ensemble Eliassen har siden deres debut på den årlige turnéen "Fremtiden i norsk jazz 2017" jobbet med nytt låtmateriale og dette kommer til å utgjøre en stor del av konserten dere vil få høre av bandet på Moldejazz.

Idar Eliassen Pedersen (trompet og komposisjon)
John Rune Jakobsen (saksofon)
Stine Djuve (fiolin)
Ole Andreas Hagelia (elektronikk og sampling)
Johannes Bramness Vaage (gitar)
Sven Eivind Stakkeland (orgel og keys)
Kristoffer Hanssen (kontrabass)
Marius Trøan Hansen (trommer)

Soundcloud

13:15 - Ida Willadsen m/band

Dette bandet har musikere som til daglig holder til i Trondheim/Levanger/Inderøy, og spiller standardlåter i versjoner som er inspirert av innspillinger med artister som Michel Legrand, Nikki Yanofski, Rigmor Gustafsson, Diana Krall, Chet Baker, Sinne Eeg mfl. Her kommer låter som Frim Fram Souce, Windmills of your mind, A-Train, Old Country, When you`re smiling.

Så det er bare å ta frem smilet og lene seg tilbake!

Ida Willadsen – vokal
Ole Martin Rosvold Haugen – trompet
Steinar Heide Bø – trommer
Sverre Sæbø – kontrabass
Bjørn Willadsen - piano

14:15 - Ian & The Jazzheads

Den britiske saksofonisten Ian Trewhella har vært en del av jazzscenen i UK, USA, Tyskland, Polen, Israel, Kypros og Spania før han kom til Norge. Bandet hans i Norge består nå av musikere fra Hedmark, Oslo og Aserbajdsjan som har spilt sammen i et par år. Ian & The Jazzheads har en uhøytidelig, men engasjerende tilnærming til musikken. De spiller jazz og jazz-rock der de utforsker moderne, kreative og teknisk avanserte arrangementer i et bredt repertoar av coverlåter (fra Prince til Brecker Brothers, Bob Berg og Mike Stern) såvel som egenkomponerte låter. Nylig spilte Ian & The Jazzheads inn sitt første album som lanseres til høsten.

Bandet består av Ian Trewhella (tenorsaksofon), Daniel Bloch (bass), Stein-Erik Evenstad (trommer), Hikmat Baba-Zada (piano og keyboard), og Ivar Austbø (gitar)

YouTube

15:15 - Storyvilles timer: Molde Kulturskoles Ungdomsstorband

I år er det 20 år siden Molde kulturskole startet opp Kulturskolens ungdomsstorband, noe som ble feiret til gangs I juni med både dette bandet og et sammensatt jubileumsstorband med tidligere medlemmer. Ungdomsstorbandet vil under årets Moldejazz spille settet sitt fra denne jubileumskonserten med låter spesialskrevet til bandet av Magnus Malmedal Drågen.

Dirigent: Leiv Skeidsvoll
Musikalsk ansvarlig: Leiv Skeidsvoll og Sindre Klykken
Trompet: Asgeir Antonsen, Maria Brekken, Hedda Hernborg, Ane Emilie Julbø Saxofon: Herman Jørundsønn Mjåseth, Espen Ulriksborg, Ivar Bjerkan, Jānis Lapickis-canders
Trombone: Øyvind Torheim, Sondre Lange, Guttorm Tornes, Daniel Tennøy Lien
Komp: Marius Raknestangen (gitar), Elias Skeidsvoll (bass), Emil Johansen Reitan (trommer)