Ole Børud / DJ

Vestkystpopens Norges-ambassadør!

Alexandraparken (18+) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
23.00 Ole Børud
00.30 DJ

Vi lever i en tid hvor den sjelfulle, funky siden av svunne tiårs vestkystpop - tenk Steely Dan, Michael McDonald og Doobie Brothers - har fått renessanse blant hipstere og andre trendbevisste unge musikkfans, i en ironisk innpakning under banneret «yacht rock». Alt for få har imidlertid fått med seg at en av verdens fremste utøvere av denne musikkformen er norsk!

Vi i Moldejazz er svært klar over dette og Ole Børud gjorde stor suksess da han gjorde to kvelder i Alexandraparken i 2015. Hans to seneste album «Stepping Up» og «Keep Movin» er spekket med låter som er skolebokeksempler på sømløs låtskriving i Becker/Fagen-tradisjonen. Det skyhøye nivået på de musikalske prestasjonene blir mer forståelig om man ser på bakgrunnen til Ole Børud. Som andre-generasjons medlem i Børud-familien har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Først i familie-bandet Arnold B. Family, senere blant annet som metalmusiker i gruppen Extol. Som gitarist og arrangør tilhører han eliten av landets live- og sessionmusikere.
Etter sterk innsats i sist høsts runde med Stjernekamp er det et godt tidspunkt å ta Ole Børud tilbake til det som garantert blir en forrykende konsert på SpareBank1 SMN-scenen i Alexandraparken.

Følg artisten på sosiale medier: