Ogras

Jazzvorspiel med fullt liv og trøkk!

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 150,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
22.00 Ogras

Ogras er bandet som tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Når bandet inntar Alexandraparken-parken og Sparebank 1 SMN-scenen lørdag 13. juli er det klart for jazzvorspiel som garantert vil sette publikum i stemning foran festivalen!

Ogras er bandet fra «Næs» med en popularitet som har vokst i takt med antall medlemmer i bandet. De siste årene har bandet opparbeidet seg et liverykte som har gjort dem til en festival-favoritt. Både på Steinkjer-festivalen, Livestock og ikke minst «hjemme» på Raumarock gjorde bandet furore i 2018. Musikaliteten står i sentrum hos dette bandet og de seks medlemmene (tidligere tre) trakterer opptil tolv instrumenter på scenen. For å beskrive musikken må man tenke Irsk balkanrock, ispedd en dose punk og en dæsj Tom Waits. Bandet har hatt en rivende utvikling siden de vant «Øresus» i 2010, i 2017 ga de ut sitt første album «Compadre» og de er på gang med et nytt album.
Med fengende melodier og energiske rytmer blir det alltid liv i publikum når Ogras spiller opp. Det ligger an til et perfekt jazzvorspiel!

Filip Eidsvåg – trommer, Paul Vidar Solåt – vokal og gitar, Knut Peder Voldset - gitar, banjo og munnspill, Thomas Dahle – bass, Pål Elnan – tangenter, mandolin og trompet, og Aleksander Eidsvåg – fiolin.

Følg artisten på sosiale medier: ogras.no