Natalie Sandtorv - Neon Ion

I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høy-energisk, moderne-RnB med en god dose LA-coolness.

Teatret Vårt (Plassen)

Mye har skjedd for Natalie Sandtorv siden hun kvitterte for SB1 SMN Jazztalent-prisen med en strålende konsert på Moldejazz i 2017. Nå er hun tilbake på jubileumsfestivalen med det utrolig spennende prosjektet Neon Ion og det ferske albumet «Heart Echoes» som har fått strålende kritikker i både inn- og utland.

Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til en fullblods artist og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten Freedom Nation i 2017, prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin.

Albumet «Heart Echoes» som kom ut 8. mai har blitt mottatt med ovasjoner, og ble blant annet omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”. Albumet ble utgitt på Jazzland Recordings, hvor Sandtorv har fått med seg den uredde produsenten Erlend Mokkelbost. Over et år i studio har resultert i en energibombe av et album spekket med både nære og upbeat låter. Det er et lydlandskap som umiddelbart fanger oppmerksomheten til lytteren. Vokalisten har høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, blant annet av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa.

Bandet består av musikere som har turnert land og strand med artister som Sigrid, Rohey og Mosambique.

Natalie Sandtorv - vokal, Martin Vinje - synther, vokal, Karoline Wallace - vokal, Torgeir Standal - gitar, Kristian Jacobsen - bass, Henrik Lødøen - trommer, Ole Mofjell - perkusjon

Moldejazz følger alle smittevernregler ifm arrangement, og ber alle gjester om også å ta ansvar.
Følg artisten på sosiale medier: nataliesandtorv.com