Motorpsycho med Kristoffer Lo og Ola Kvernberg

Et av Norges viktigste og mest sjangermessig fordomsfrie rockeband!

Motorpsycho har siden 1989 vært en trofast leverandør av kvalitetsmusikk, og har fans i alle kriker og kroker av norsk demografi og musikkliv. Deres evne til å fornye seg selv, og å holde på oppmerksomheten til sine fans og lyttere år ut og år inn, er utvilsomt uten sidestykke.

Teatret Vårt (PLASSEN) 350,- inkl.gebyr

Sjangermessig har de virkelig tatt for seg gjennom karrieren, og nektet seg lite og ingenting. Bandet har vært innom alt fra psykedelia til progrock, orkestral rock og heavy metal, flørting med frijazz, improvisasjonsmusikk og støy, pop, country og mye mer. De har aldri lagt skjul på at sin egen musikkinteresse favner bredt og de slutter aldri å overraske. Bandet er kjent og høyt elsket  for sine monumentale maratonkonserter, og konserten under Moldejazz blir garantert intet unntak. 

Første del vil bestå av låter fra deres kritikerroste og Spellemann-nominerte album av fjoråret: The Tower. - Et album som av mange ble beskrevet som et karrierehøydepunkt, og som ble trukket frem som et av årets beste album av legenden Stuart Maconie på BBC 6. I andre del topper de laget med to tydelige profiler fra hjembyen Trondheims musikkliv som musikalske gjester - to unge herrer som har et nært forhold både til Moldejazz og til Motorpsycho: Kristoffer Lo og Ola Kvernberg. 

Det er ingen grunn til å tro at Motorpsycho, Lo og Kvernberg kommer til å gjøre skam på sine respektive live-rykter. Dette blir garantert en opplevelse av de sjeldne!

Følg artisten på sosiale medier motorpsycho.no