Maratondansen - The Music

Moldejazz og Teatret Vårt presenterer i samarbeid en musikalsk førpremiere på "Maratondansen"

Konsert m/ mat
Magic Mirror (Rådhusplassen) 700,- inkl.gebyr
Kun konsert
Magic Mirror (Rådhusplassen) 400,- inkl.gebyr

Når Teatret Vårt sin store musikal «Maratondansen» skal spilles til høsten inviteres publikum på en reise tilbake til jazzens barndom. Her blir stemningen fra tretti-tallets dansehaller gjenskapt av et band av håndplukkede musikere. Hva kunne vel passe bedre i Magic Mirror-teltet?

Opplev Jenny Langlo og Sara Fellman på vokal sammen med noen av fylkets beste jazzmusikere; Arne Torvik på piano, Håkon Hagen Knudsen på klarinett og saxofon, Vegard Holum på trompet, Lars Martin Vik på kontrabass og Børre Dalhaug på trommer. Ole Jørn Myklebust er musikalsk ansvarlig.

«Maratondansen» er historien om en dansekonkurranse under depresjonen på trettitallet. Her kan det paret som holder seg oppreist lengst vinne penger eller kanskje bli spottet av en talentspeider fra Hollywood. Drømmen om rikdom og berømmelse driver deltakerne lenger og lenger mot randen av det som er menneskelig verdig. Det er en fortelling om menneskeverdet og frihetens pris i en kynisk verden i økonomisk nedgang. I Maratondansen ser vi starten på det vi i dag kaller reality-entertainment. Riktige menneskers drømmer og håp som knuses eller går i oppfyllelse mens vi ser på.