Mambo Compañeros / Bosses Bongoband

Rytmefest i Alexandraparken

Åtte-mannsbandet Mambo Companeros sørget for kjempestemning og et utsolgt Alexandraparken i fjor. Vi ønsker dem velkommen til å lage en ny dansefest i 2018!

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
21.00 Bosses Bongoband
23.00 Mambo Compañeros

Bandet har spesialisert seg på musikk fra Cuba og Latin-Amerika. De har opparbeidet seg et solid rykte etter mer enn 500 konserter i inn- og utland, som har gledet like mye som de har slitt på dansesko og parkett. For selv om man blir lykkelig bare av å låne ørene til dette orkesteret er det på dansegulvet temperaturen blir aller høyest.

Det er lette å la seg rive med når Mambo Companeros sveiver i gang med bolero, rumba, salsa, cha-cha, timbe, mambo og latin-amerikanske jazzklassikere. Det er duket for dans, supersmittende musikkglede og høy partyfaktor i Alexandraparken!

Alexander Fernandez - vokal, Luison Medina - congas, vokal, Bjørnar Søreng - timbales, Magnus Forsberg - trommer, Kjetil Sandnes - bass, Morten Huuse - piano, Kåre Kolve -saksofon, fløyte, Morten Schrøder - trompet

Følg artisten på sosiale medier mambo.no

Bosses Bongoband

Bosses Bongoband henter inspirasjon fra alle verdenshjørner.

Dette er dansbar instrumentalmusikk som det nærmest er umulig å forholde seg rolig til.

Det blir en kveld full av fengende riff, en svingende rytmeseksjon, lekne blåsere, dansing, klapping og en scene badet i farger og pynt. Vi streifer innom afrobeat, samba, highlife, reggae, funk, jazz og sannsynligvis et par sjangre til.

Med andre ord en perfekt oppkjøring til Mambo Companeros som går på scenen kl 23.00.

Én billett - to konserter!