Lucky Chops / Zenos Mode

Et Brazz Bros for YouTube-alderen!

Historien om det unike brassbandet Lucky Chops starter med seks musikere som møttes på New Yorks La Guardia Arts High School, og som begynte karrieren med å opptre på små klubber i hjembyen, på T-banen og på gata.  De har siden dag én redefinert hva et brassband kan være, og latt brassklangene smelte sammen med rocke-energi og et dansbart rytmisk kok. 

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpnes
21.00 Zenos Mode
23.00 Lucky Chops

Etter å sakte men sikkert ha bygget seg opp en solid fanbase i hjembyen var det en opptreden på T-banen som skulle forandre alt. En tilfeldig sør-amerikansk turist filmet dem med mobiltelefonen sin og postet videoen på nett. Det sa pang, og videoen gikk viralt. Etter få dager hadde videoen blitt sett milioner av ganger og bandet ble sendt på turné til Europa der de spilte både klubber og store festivaler. Da de vendte tilbake til New York ble de hanket inn som husband i MTV programmet «Girl Kode Live», noe som selvsagt bidro til enda større popularitet og interesse fra hele verden. 

Fem-mannsbandet har blitt et fenomen, og de er beryktet for sine enormt energiske konserter. Dette er et band som drives av glede og ønsket om å engasjere sitt publikum. Bandet går sin seiersgang over hele verden, og spiller for utsolgte hus overalt. 

Dette blir en humørbombe av en konsert!

Følg artisten på sosiale medier

Zenos Mode

Zenos Mode ble satt sammen vinteren 2016 av bassisten Julian Haugland med en tanke om å blande akustisk jazzmusikk og rap.

Siden den tid har de spilt mange konserter rundt omkring i Norge og deltatt i Fremtiden i Norsk jazz 2017. Bandet har blitt anbefalt av Urørt på NRK P3, hvor de har blitt beskrevet som «Ekte sexy jazz!» og «Veldig rare greier!».

Trommeslager i bandet Rino Sivathas fra Kleive ble nylig gitt Sparebank 1 SMN Talentstipend.

Én billett - to konserter!

Følg artisten på sosiale medier soundcloud.com