Knut Reiersrud Band / Ila Auto

Knut Reiersrud er en bauta i norsk musikkliv - ikke bare som gudbenådet gitarist, men også som en raus formidler av andres musikk, og som en musikalsk brobygger av de helt store. 

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Doors open
21.00 Ila Auto
23.00 Knut Reiersrud Band

Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister: fra Buddy Guy og Mighty Sam McClain - til organist Iver Kleive og poet Jan Erik Vold.  Som musiker er han åpen og nysgjerrig. Han har begge føttene trygt plassert i en elv av tradisjon, men blikket hans er alltid vendte utover. Knut Reiersrud behersker hele det musikalske følelsesregisteret, og kan kunsten å fremkalle både gåsehud, euforisk dans, og feite glis hos tilhørerne. Bandet hans består av Norges fremste og hardest arbeidende musikere: keyboardist David Wallumrød (Bernhoft, Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga) , gitarist Bjørn Holm (Vidar Busk, Bjørn Eidsvåg) bassist Nikolai Hængsle Eilertsen (Big Bang, Band of Gold, Møster!) og trommeslager Andreas Bye (Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz, Elvira Nikolaisen, Montée). Dette forrykende bandet kommer garantert til å skape kokepunkt-stemning i Parken!

I januar 2018 utgir Knut Reiersrud Band et nytt album. En samling nyskrevne låter innspilt live i velrenommerte Studio Paradiso med analog-prinsen Christian Engfelt.

Følg artisten på sosiale medier knutreiersrud.no

Ila Auto

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena.

Med over 600 konserter bak seg på festivaler og klubber i Norge og Europa, har bandet rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, for å sitere en anmelder.

Én billett - to konserter!

Følg artisten på sosiale medier ilaauto.com