Karin Krog & The Meantimes feat. John Surman

Klassisk akustisk jazz for feinshmeckere

Karin Krog & The Meantimes feat. John Surman
Bjørnsonhuset
Live Stream - Karin Krog & The Meantimes feat. John Surman
Bjørnsonhuset 149,- inkl.gebyr

Dette er gruppa som har gitt navn til Karin Krogs plateselskap, så det er lett å anta at disse musikerne ligger hennes hjerte nær!

Her er tre vitale veteraner, spellemannvinnere og bandledere som får alt til å låte som et overskuddsprosjekt. Dette er spellemenn som kjenner Karins musikk inn til beinet, og som sammen formidler standardlåter på det nivået de fortjener. Storaas, Alterhaug og Olstad swinger i tett samspill så det nesten kan beskrives som progressiv klassisk jazz. I dette rommet framstår Karin Krog så cool som nesten bare hun kan være.

I flommen av glitrende unge pianister som ustoppelig dukker opp i norsk jazz, kan man komme i skade for å glemme at i Vigleik Storaas har vi lenge hatt en musiker med internasjonale kvaliteter og vel så det. Storaas hører de fleste av oss såpass sjelden at det er en begivenhet hver gang han viser sine ferdigheter på 88 tangenter.

Varmen, lekenheten, spillegleden og de gode låtene dette bandet formidler er både en historietime og et levende bevis på utrettelig vilje til å lage ny musikk sammen og bringe jazzen videre. Som med god vin blir The Meantimes bare bedre med årene, i et klassisk jazzrepertoar mange har et forhold til. Når The Meantimes ved denne anledningen i tillegg får besøk av John Surman, er det all grunn til å se fram til en strålende kveld.

Karin Krog, vokal, Vigleik Storaas, piano, Bjørn Alterhaug, bass, Tom Olstad, trommer, Gjest: John Surman, saxofoner

Moldejazz følger alle smittevernregler ifm arrangement, og ber alle gjester om også å ta ansvar.