The Hierophant

Zorns tarot-inspirerte musikk for pianotrio!

Storyville (PLASSEN) 380,- inkl.gebyr

Ulike uttrykk, følelser og referanser fra den mystiske Tarot-verdenen danner utgangspunkt for Zorns komposisjoner for en blendende pianotrio.

I Tarotverdenen er hierofanten brua mellom himmel og jord. Zorns musikalske versjon av denne verdenen framføres av en spektakulær pianotrio fra New Yorks kreative downtown-scene. Pianist Brian Marsella er et kraftsenter av energi og kontroll, bassist Trevor Dunn har bakgrunn fra bl a Mr Bungle, Tomahawk og flere Zorn-prosjekter, mens trommeslager Kenny Wollesen kjenner vi foruten fra ulike Zorn-band, også fra Sex Mob, og fra samarbeid med folk som Bill Frisell og Tom Waits. Trioen har de siste åra skapt seg et navn i USA og på kontinentet gjennom flere album og konserter, men gått litt under radaren i Norge.

Bandet tolker Zorns suite gjennom ulike uttrykk, fra introspektiv eleganse til forrykende ekskursjoner. Vakker, engasjerende, virtuos og variert musikk, der ni komposisjoner representerer hvert sitt kort i kortstokken. Kritikerne omtaler Zorns tema som briljante, og skriver at de tre musikerne bidrar til ytterligere å forsterke kvalitetene. Naken akustisk pianotriomusikk som veksler mellom det intrikate og det enkle.

Brian Marsella – piano, Trevor Dunn – bass, Kenny Wollesen - trommer

Følg artisten på sosiale medier: tzadik.com