Midsummer Moons

To fantastiske gitarister spiller Zorn i Molde Domkirke

Molde Domkirke 380,- inkl.gebyr

Som Ellington – og de fleste jazzkomponister generelt – gir Zorns komposisjoner musikerne som fremfører dem rom for eget uttrykk.

«Midsummer Moons» er en studie i klanglige kontraster, mellom Julian Lages stålstrenger og Gyan Rileys nylonstrenger. Lages bakgrunn i jazz og Rileys i klassisk utgjør spennende motpoler når de framfører og improviserer over Zorns lekne temaer og akkordprogresjoner.

Magasinet Acoustic Guitar er imponert over både musikk og framføring, og skriver at dette er slående vakker musikk, glimrende framført av to av dagens fremste unge gitarister. Den er både tilgjengelig og dypt tilfredsstillende, og kan sterkt anbefales for alle med sans for akustisk gitar mens Neu Guitars mener at albumet med musikken er en forbløffende plate, med svært inspirerte komposisjoner framført på en mesterlig måte

I det åpne akustiske rommet under domkirkas høye loft ligger alt til rette for en konsertopplevelse der klangene fra to mestergitarister og Zorns komposisjoner vil forhekse publikum.

Julian Lage - gitar, Gyan Riley - gitar