Jazzombies feat. Enrico Tomasso

Swingjazz vil aldri dø!

Konsert m/ mat
Magic Mirror (Rådhusplassen) 700,- inkl.gebyr
Kun konsert
Magic Mirror (Rådhusplassen) 400,- inkl.gebyr

Jazzombies presenterer 20/30 talls jazzen på en leken og frisk måte. Bandet er et resultatet av engelske David Skinners forkjærlighet til tradisjonell jazz, 30-talls swing og «Stride-piano». Siden bandleder Skinner flyttet til Norge har han blitt en sentral musiker i et mangfold av stilarter.

I tillegg til å spille på jazzklubber og festivaler, har Jazzombies blitt førstevalg på Norges største swingdans-eventer, og godt kjent av dansere både i Norge og i utlandet. Denne erfaringen gjør at ensemblet har grenseløs energi og trøkk - men Jazzombies viser også stor subtilitet og tett samspill, med en besetning som består av erfarne profesjonelle swingmusikere, kjent fra flere andre grupper som Hot Club de Norvege, Jazzin Babies, Christiania 12, Magnolia Jazzband og Ophelia Ragtime Orchestra, for å nevne noen.

Musikken er hovedsakelig tatt fra jazzens "Gullalder", med klassiske jazzlåter fra 20- og 30-tallet. Jazzombies spiller også noen Skinner-originaler, og har alltid noen lekne arrangementer og musikalske overraskelser på lur.

Til Molde har de med seg den engelske stjernetrompetisten Enrico Tomasso som i tillegg til å være en av dagens fremste swing-trompeterne også er en fremragende vokalist. Han var forøvrig på Moldejazz i 2013 som en del av Bryan Ferrys «Jazzage»-prosjekt.

Enrico Tomasso: Trompet, vokal
David Skinner: Piano
Georg Reiss: Klarinett, saxofon
Lars Frank: Klarinett, saxofon
Børre Frydenlund: Gitar
Svein Otto Aarbostad: Bass
Bjørn Olufsen : Trommer

Enrico Tomasso