Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland har på få år rukket å bli en av de aller største plate- og konsertartistene i Norge. 

Molde Domkirke

Låtene hennes har blitt strømmet utrolige 25 millioner ganger, og hennes forrige album «Månesinn» solgte i 40 000 eksemplarer på det stadig like dødsdømte CD-formatet. På forrige turné spilte hun 70 utsolgte konserter land og strand rundt, og rett før jul solgte hun ut Oslo Spektrum, selveste svenneprøven i en norsk pop-komet-karriere.

Ingebjørg Bratland er uten tvil en av Norges aller største og beste liveartister. Hun har rett og slett blitt et fenomen. Med sin varme stemme, sin integritet, sin sjarm og de karakteristiske folkemusikk-krullene når hun rett inn i hjerte til de som hører henne. Hun når ikke bare ut til folk, hun når åpenbart inn til folk. 6. oktober slapp Bratland sitt fjerde album «Hjarteskjell» som har fått gode kritikker. «Et sterkt album og et høydepunkt i plateåret 2017», skrev nettstedet Musikknyheter og ga albumet 9 av 10 mulige poeng. 

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli en stor og varmende opplevelse å høre Bratland, flankert av noen av Norges beste musikere i en fullsatt Molde Domkirke i juli. Her gjelder det å være rask med å kjøpe billetter.

Følg artisten på sosiale medier ingebjorgbratland.no