Incognito / DJ

Vi er stolt over å endelig kunne presentere Incognito i Molde, dette er bandets første Norgesbesøk!
En forrykende funky, soulful og jazz'ete kveld venter i Alexandraparken.

Alexandraparken (18+) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
22.00 Incognito
23.30 DJ

Det britiske 12-mannsbandet Incognito er en pionerene innen Acid Jazz bevegelsen. De er et band som med sin musikk kveld etter kveld lager fest sammen med sitt publikum.

Incognito er et 40 år gammelt soul-eventyr fra Storbritannia, som fremdeles turnerer heftig med sitt særdeles fengende live-band! De har jobbet med artister som Stevie Wonder, George Benson, Marcus Miller, Chaka Khan, George Duke, Al Jarreau og mange, mange flere...
Både bandet og musikken har vist seg å ha en enorm slitestyrke. Årsaken må være at musikken og budskapet den bærer med seg stikker så dypt - at den er så ektefølt og meningsbærende for dem som fremfører den. Incognito ble grunnlagt av Paul “Tubbs” Williams og Jean-Paul “Bluey” Maunick i 1979 som et sideprosjekt til bandet "Light of the World". De har flere ganger hatt solide plasseringer på de britiske singel-listene, og er kanskje aller mest kjent for hit-låten “Always There”. Bandet er nå mer vitalt enn noensinne, men har også legendestatus, og blir trukket frem som favoritter av populære yngre remiksere som Jazzanova og Masters at Work.
I år feirer bandet 40-årsjubileum: førti år med med positive vibber, sjelfull Acid Jazz og pur Jazz-funk, og vi gleder oss til å ta del i jubileums-feiringen under årets festival.

Følg artisten på sosiale medier: incognito.london