Gurls

Hvor mange andre norske band består av musikere som har spilt med Chick Corea, Sting, Bobo Stenson og Skrap?

Storyville (PLASSEN) 350,- inkl.gebyr

I trioen GURLS møtes tre av landets desidert mest ettertraktede jazzmusikere fra sin generasjon: vokalist Rohey Taalah, saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wang. 

Selv beskriver de prosjektet som et musikalsk friminutt. Tekstene er direkte og selvironiske og handler om å være desperat og singel, om svinekotelett-elskere og syngedamer og mye annet man sjelden hører tekster om. Selv om du sikkert ikke kommer på mange andre pop-band som består av en sanger, en kontrabassist og en saksofonist, så er det utvilsomt noe forfriskende og pop-aktig med GURLS. Musikken har en fot i jazzen, men Rihanna og Neneh Cherry er vel så åpenbare inspirasjonskilder. GURLS lager rett og slett uforskammet fengende musikk. 

Trioen har så langt spilt for fulle hus og gjort furore på klubbscener rundt omkring i landet, men en sniklytt på deres kommende debutalbum forsterker troen på at dette er et band som kan nå uvanlig langt. Det blir garantert god stemning og helt fullt hus på Storyville når GURLS gjester Moldejazz 2018.

Følg artisten på sosiale medier