Gov't Mule / Tora

Nordmenn har flere tiår hatt et nært og kjært forhold til sørstatsrock. Vi er stolte av å kunne presentere en eksklusiv konsert med sjangerens fremste fanebærere; Gov´t Mule, frontet av gitarhelt og tidligere Allman Brothers-medlem Warren Hayes!

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 380,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
21.00 Tora
23.00 Gov't Mule
00.30 DJ

Sørstatsrock på sitt beste!

Deres bredbeinte, tøffe bluesrock har skaffet dem en stor tilhengerskare, og de har både nådd høyt på salgslistene og opplevd å selge til gull i sitt hjemland USA. Bandet ble først startet som et sideprosjekt til Allman Brothers Band av Hayes og bassist Allen Woody i 1994. De to delte en lidenskap for power-trio formatet. “Vi lyttet mye til Led Zeppelin, Cream og Free, og ble hekta på den musikalske friheten de fremviste”.
Alle som kjenner bandet vet at ingen konserter med “Mule” er like. De er kjente for å ha mer enn 300 sanger på repertoaret, og variasjonen fra kveld til kveld er stor.
Vi forventer en oppvisning i spilleglede, fra et bunnsolid band som aldri slutter å overraske.

Følg artisten på sosiale medier: mule.net

Tora

TORA er et fyrverkeri av et band med den 25 år gamle gitaristen og vokalisten Tora Dahle Aagård i spissen. Hun er en skikkelig entertainer som kobler seg på publikum og kommuniserer forbi scenekanten med sin sprudlende energi, tydelige tilstedeværelse og lekne musikalitet.

En drøm å få spille på Moldejazz, sier det nye gitar-fenomenet Tora Dahle Aagård!

TORA spiller bluesinspirert pop-rock og slapp i februar 2019 sitt selvtitulerte debutalbum, av Dagbladet omtalt som «En lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt». De har reist gjennom landet på releaseturné og høstet panegyriske anmeldelser for sine live-show!

Dette året har Tora spilt med både Frode Alnæs, Paul Gilbert og Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist). Sammen med bandet sitt har hun sist sommer satt store avtrykk på både Steinkjerfestivalen og Notodden Blues Festival. I november stod Tora på scenen i Londons Royal Albert Hall, hvor hun promoterte norsk bluesmusikk sammen med blant andre Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk og Stian Carstensen. Tora har dessuten medvirket som gitarist på låta Is he Real på D’Sounds nyeste album Unicorn.

Tora selv sier dette om konserten på Moldejazz: "I mine øyne er Moldejazz en av de mest respekterte og anerkjente festivalene i Norge. Det at jeg skal få spille der, med bandet mitt, er fortsatt litt uvirkelig. Det har selvfølgelig alltid vært en stor drøm, men jeg hadde aldri trodd at det skulle skje. Jeg er vanvittig takknemlig for at vi for lov til å komme til Molde. Vi skal skreddersy en konsert til festivalen som forhåpentligvis skal blåse folk av banen. Jeg gleder meg veldig!"
Det gjør vi også, Tora!

Følg artisten på sosiale medier: