«HelmaxX, Tomas» - Tomas Järmyr & Allison Miller og Myra Melford - «Boom Tic Boom».

Festivalakademiet har vært en suksess siden det startet i 2007. Musikere fra programmet vårt stiller til intervju og publikum får en innføring i deres karriere og musikk gjennom varme samtaler og gode musikkeksempler, en type mesterklasse for alle, og tilbudet er gratis!

Intervjuer: Terje Mosnes

bar A (Alexandra Hotell) Gratis

Tomas Järmyr om sine tre konserter på årets festival / Allison Miller og Myra Melford om kveldens konsert med «Boom Tic Boom»

Hva har Tomas Järmyr og Pat Metheny til felles? Muligens flere ting, men en sak er i hvert fall at mens Metheny gjorde tre konserter under fjorårets Moldejazz så skal Järmyr gjøre det samme i år. Järmyrs «mini-residency» består av JazZtipendiat-konserten med MaxX, prosjektet Yodok II & Flønes/Sanders/Strugstad og konserten med Motorpsycho med Ola Kvernberg og Kristoffer Lo lørdag kveld.

Allison Miller var senest på Moldejazz i 2017 som en del av stjernebandet «Woman To Woman». Når er hun tilbake med sitt eget band Allison Millers Boom Tic Boom. Hun stiller til intervju sammen Myra Melford, pianist og sentral på impro-scenen i New York.