Sponsors

Sparebank 1 SMN - Generalsponsor

SpareBank 1 SMN ble grunnlagt i 1823, men banken kom til Molde og Romsdal i 2005; da Romsdals Fellesbank ble fusjonert inn. Totalt i SpareBank 1 SMN konsernet er vi 1200 ansatte, hvorav godt over 100 arbeider i vårt fylke. Molde og Ålesund er de store brohodene.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
MoldeJazz er et fyrtårn i regionens kulturliv. Den skaper mye oppmerksomhet og trafikk i Molde - spesielt i uke 29, men også ellers i året. Den er en identitetsbygger av første klasse og har bidratt til talentutvikling i stor stil. På mange måter bringes den store verden inn til vårt område; slik sett er festivalen enestående!

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Egentlig i alle år, men fra 2007 skrudde vi opp statusen vår til å bli generalsponsor. I 2017 opprettholder vi denne posisjonen - som banken har til hensikt å videreføre.

Har dere noen prosjekter i samarbeid med Moldejazz?
Utviklingsstipendene «Årets Jazz-talent» og «Årets JazZtipendiat. Gjennom disse ordningene har unge talenter fått muligheter til å sette sammen nye band, skrive ny musikk og ikke minst, opptre på neste års festival.

Avtalen innebærer fortsatt støtte til Jazzlogen og Moldejazz sin helårlige aktivitet gjennom samarbeidet med Storyville Jazz Club. I tillegg innebærer avtalen en fornyet satsing på utdanningstilbud, først og fremst gjennom øremerket støtte til workshops og mesterklasser.

Besøk SpareBank 1 SMN

Ringnes - Hovedsponsor

Ringnes er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberggroup, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus, vin og vann til hele det norske drikkemarkedet, og vi er stolte over våre mange sterke merkevarer.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Vi ønsker å være en støttespiller til Moldejazz som er en velrenommert jazzfestival som er profesjonell, og ikke minst en meget seriøs aktør i festivalnorge. Som leverandør gir Moldejazz oss muligheten til både selge og promotere våre produkter.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Noe usikker, men mener vi har alltid vært sponsor for Moldejazz.

Istad - Hovedsponsor

Istad har i en årrekke hatt et godt samarbeid med Moldejazz.

Moldejazz er en viktig kulturinstitusjon for regionen som gir oss gode opplevelser, skaper liv og røre i nærmiljøet og en tilhørighet til Molde.

Istad har samarbeidet med Moldejazz om Morgengrykonserten, som har vært en annerledes og fin start på dagen.
Istad er din lokale kraftleverandør siden 1918, med et sterkt engasjement for lokalsamfunnet.

Les mer om Istadkonsernet

Quality Hotel Alexandra - Hovedsponsor

Quality Hotel Alexandra er ett av over 170 hotell i Choice-kjeden. Hotellet ble bygget i 1883, men brant ned til grunnen i 1940 for å bli bygget opp igjen i 1950. Hotellet fremstår i dag som et nytt og klassisk hotell. Hotellet har følgende fasiliteter:

Sentral beliggenhet midt i byen - 165 konfortable rom, hvorav 90 med utsikt over fjord og fjell - Ny og eksklusiv suite på toppen av hotellet - 14 konferansesaler med kapasitet opp til 400 personer - Restaurant Stuene - Parkering i garasjeanlegg - Bar A / lobbybar - Sportspuben 1911 - Trådløst internett - Treningssenter Club Alex

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Quality Hotel Alexandra er stolt sponsor og samarbeidspartner til Moldejazz. Det er viktig for hotellet å bidra til at jazzfestivalen i Molde fortsatt skal være bærekraftig og at alle som besøker Molde skal få en fantastisk opplevelse.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Gjennom flere tiår!

Ormen Lange Partnerskap v/ AS Norske Shell - Hovedsponsor

Ormen Lange-lisensen produserer naturgass til eksport til Europa. Gassen blir prosessert på Aukra, og eksporteres til markedet gjennom Langeled.

Dette skaper store ringvirkninger i regionen i form av arbeidsplasser og kjøp av varer og tjenester.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Moldejazz har lange tradisjoner for samarbeid med petroleumsnæringen, og Jazzfestivalen har skapt et knutepunkt der mennesker, meninger og ideer møtes i en kreativ og pulserende atmosfære.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Ormen Lange-lisensen har vært partner med Moldejazz siden Aukra ble utpekt som ilandføringssted, fra 2007 med Shell som operatør.