D'Sound / TBA / DJ

En drivende og lettbeint, pustende rytmisk organisme

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 380,- inkl.gebyr
20.00 Dørene åpner
21.00 TBA
23.00 D'Sound
00.30 DJ

Neosoul-bandet D´Sound har siden oppstarten i 1993 meislet ut sin helt egne hylle i det norske musikkfjellet. De har svorne fans i hver bygd og by i vårt land, og har med sitt bunnsolide uttrykk overlevd to og et halvt tiår med skiftende musikalske moter.

Trommeslager Kim Ofstad og bassist Jonny Sjo møttes da de begge studerte ved Berklee College of Music i Boston, og oppleves etter 26 år med samspill ikke bare som en god rytmeseksjon, men som en enhet. - En drivende og lettbeint, pustende rytmisk organisme. Bandet ble nærmest til med en tilfeldighet etter at de to traff sangeren Simone Eriksrud. Debutalbumet “Spice of Life” kom i 1997 og inneholdt hit-singelen “Real Name”, og skaffet dem to Spellemannnominasjoner. Trioens elegante blanding av jazz, pop og funk ble mottatt med åpne armer.
Sommeren 2018 skjedde det en stor omveltning i bandets historie, da vokalist og låtskriver Simone, bestemte seg for å forlate bandet og overlot vokalistrollen til 27 år gamle Mirjam Omdal. Den første D´sound-singelen med Mirjam, «It’s Just Me», ble sluppet kort tid etter og fikk mye spilletid på radio.

D'Sound har siden starten vært regnet som et av Norges beste live-band, noe ikke bare fans i Norge har fått oppleve, men også konsertpublikum i Japan, England, Sverige, Filippinene, Danmark og Tyskland.

Følg artisten på sosiale medier: dsound.com