Bech & Skeidsvoll New Orleans Band

Fjorårs-suksessen er tilbake!

Billett med matservering
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 700,- inkl.gebyr
Billett til kun konsert
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 400,- inkl.gebyr

Bech & Skeidsvolls pulserende og stemningsskapende band fikk utsolgt hus i fjor, de avslutter konsertrekka i Kikkans Hall også i år.

Bech & Skeidsvoll New Orleans Band ble etablert 2013 og har som navnet tilsier sitt musikalske fundament i New Orleans-musikken. Bandet har en blanding av skolerte, erfarne musikere og unge nyskapende krefter på høgt nivå.
Musikken de spiller er i stor grad egne arrangement av tradisjonelle og mer moderne komposisjoner i klassisk New Orleans musikktradisjon. Bandet har hatt en rekke samarbeidsprosjekt med andre orkestre og solister hvor bandet har fått vist sin kapasitet og musikalske kompetanse. De har spilt på både mindre klubber, i gatemiljø, kirker og på større scener.
Besetningen består av Gunnar Bech på vokal og trombone, Leiv Skeidsvoll på vokal og trompet, Lauritz Skeidsvoll på saksofon, Torstein Fuglseth på banjo og gitar, Sindre Klykken på kontrabass, Hans Petter Gyldenskog på slagverk, Peder Skeidsvoll på trompet og Isach Skeidsvoll på piano.

Med fire blad Skeidsvoll er dette ikke så rent lite av et familieprosjekt, men det er en sjeldenhet at de alle spiller i samme band.Det er to typer billetter til denne konserten - med mat (kreolsk gryte 18:30) og kun konsert (20:00)