Becca Stevens Band

Norgespremiere for artist som sammenlignes med Joni Mitchell!

Den amerikanske vokalisten Becca Stevens ble i 2017 kåret til Best Rising-Star Female Vocalist i jazzmagasinet Downbeat - med god grunn.

Teatret Vårt (PLASSEN) 350,- inkl.gebyr

Hennes enestående brede erfaring som jazzvokalist og samarbeidspartner på den amerikanske jazzscenen, står virkelig i en klasse for seg selv. Deltakelse på platene til fremragende komponister og musikere som Billy Childs, Jeremy Pelt, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire, Brad Mehldau, Taylor Eigsti, Jose James og David Crosby - totalt tjueto utgivelser i løpet av ti år, vitner om en bredde og evne til å gå inn i et hvert musikalsk utrykk fra standards til pop. De siste årene har hun også dukket opp som gjestevokalist på Snarky Puppys Family Diner, og dannet en duo med vidunderbarnet Jacob Collier. Noe som har gjort henne ytterligere kjent også hos publikum i Europa.

Det er allikevel som artist og låtskriver i eget navn Stevens imponerer mest. Gjennom fire album i eget navn har Stevens rendyrket et personlig artistisk utrykk hvor jazz og amerikansk folk blandes med pop - og med sterke tekster. Stevens roses også av kritikerne for sitt gitar- og mandolin-spill, og som sanger og låtskriver sammenlignes hun stadig oftere med Joni Mitchell.

Vi er superstolte av å kunne presentere Becca Stevens første opptreden i Norge noen sinne under årets Moldejazz, når hun sammen med sitt band inntar scenen på Teateret Vårt lørdag den 21. juli.

Becca Stevens, vokal og gitar

Jordan Perlson, perc.

Liam Robinson, tangenter

Chris Tordini, bass

Følg artisten på sosiale medier beccastevens.com