Alexandraparken dagtid tirsdag

11.00 Dørene åpner
12.00 Krøst
13.00 Kontrollert kaos
14.00 Pikekysz
15.00 Storyvilles timer: Jan Mayen
16.00 Storyvilles timer: Inger Johanne Brunvoll trio

Krøst

Krøst er en Oslobasert popgruppe med musikere som har spilt sammen siden nyttår 2019. Gruppen blander elementer fra populærmusikk, jazz, og rock i en musikalsk gryte med følsomme toppunkter og svingende mellomledd. Gruppen viser fine arrangeringer med djup gitarklang og flotte vokalmelodier og fiolinsprang.

Kristin Evensen – vokal og synth
Benjamin Ødegaard - bass
Fredrik Høyem - gitar
Ragni Bjørlykke - fiolin
Simen Høyem - trommer

Pikekysz

Pikekysz er fem personer som både er veldig forskjellige og veldig like. Det kule med oss er at vi har det så bra sammen. Alle er akseptert, og alle er en like stor del av bandet. Vi har alle våre musikkvibes som vi slår sammen, og resultatet blir vår musikk. Publikummet vårt skal føle at de er med på et eventyr. En reise der de kan bli sjokkerte, glade, headbange, hoppe og sprette, og i neste øyeblikk savne noen og ha lyst til å grine. Vi vil lage musikk som betyr noe, og det viktigste er at vi kan være stolte av den.

Tonje Aakre, vokal
Nils Dragnes, trommer(litt vokal)
Thomas Vinjevoll, gitar
Mathias Blichfeldt, bass
Torgeir Hovden Standal, gitar(litt vokal)

Jan Mayen

Første utgave av Jan Mayen oppsto i 1978 som en den gang ungdommelig del av Storyville Jazz Club. Bandet spilte jevnlig på jazzklubbens arrangementer, ble sendt på vestlandsturné, og ble behørlig presentert i Erling Wicklunds jazzradio. Bandet var aktivt fram til 1982. Dagens utgave ble restartet i 2008 med tre av førsteutgavens besetning og holdt sammen til 2014. ”Avskjedskonserten” den gang ble holdt sammen med mentor og gjestemusiker Jan Gunnar Hoff.

Våren 2019 møttes gjengen igjen, og dette er deres første opptreden etter bandets andre restart. Sjangeren krysser de fleste grenser, fra sødmefylte ballader til tunge gitarbaserte riffs – gjerne i én og samme låt.

Pål Austnes (sax), Kristian Johannessen (keys), Geir Vågenes (gitar), Øysten Eikeland (gitar). Arne Petter Ugelvik (bass), Espen Krumpholc (trommer)