Alexandraparken dagtid torsdag

11.00 Dørene åpner
12.00 Storyvilles timer: Molde jazzensemble
13.00 Sigurdssønn kvintett
14.00 Rakleverk
15.00 NRK Jazz live

Molde jazzensemble

Molde Jazzensemble er et nystartet jazzband bestående av erfarne og aktive musikere for jazzmiljøet i Molde. Bandets reportoar er hentet frå noen av 50- og 60-tallets mest brukte låter i jazz-samanheng – hovedsaklig fra sen be-bop og mainstreanmæraen.

Kjell Nyland, trompet
Bjørn Frantzen, trombone
Ketil Venås, tenorsax
Trond Aunan, piano
Dag-Runar Wikeland, gitar
Espen Krumpolc, trommer
Erik Jenset, bass

Rakleverk

Rakleverk består av Aina Helgeland Davidsen (klassisk saxofonist fra Drammen), Daniel Robinson (jazzpianist og komponist fra Danmark) og Esben Lynge Jørgensen (laptop artist og elektronika fra Danmark).

Trioen startet som et masterprosjekt på The Royal Academy of Music i Aarhus i 2016 og er nå en fast trio som jobber mot plateinnspilling innenfor nærmeste fremtid. De tre spiller sammen med mål om å skape en unik kombinasjon av musikk uavhengig av å passe inn I en sjanger. De blander elementer fra jazz, elektronika og klassisk musikk for å skape opplevelser for publikum som er helt unike. På denne måten ønsker de velkommen til et musiklask univers som skal by på noe for enhver smak og alder.

Rakleverk byr på en opplevelse publikum ikke kan finne noe annet sted. På grunn av musikernes improvisasjon, er ingen konserter like og publikum får være med på utformingen av musikken! Kom og opplev noe du ikke kan finne noe annet sted.

Aina Helgeland Davidsen (sopran-, alt-, tenor-& baryton-saxofon), Esben Lynge Jørgensen (laptop, elektronisk), Daniel Robinson (flygel/klaver, akustisk)

NRK Jazz live

NRK Jazz sender direkte fra Alexandraparken. Med gjester og live musikk.