Adam Douglas / Revolt

En mann for sin hatt! Adam Douglas har denne høsten gått fra å være et høyt skattet navn for alle norske lyttere med et øre vendt mot soul, funk og blues - til å bli allemannseie. 

Alexandraparken (18+) 350,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
21.00 Revolt
23.00 Adam Douglas

Som deltaker, og til slutt vinner, av musikk-konkurransen Stjernekamp på NRK1 har han med sin helt utrolige stemme, tydelige tilstedværelse og sympatiske «nice-guy» fremtoning nådd et publikum langt utenfor sjangergrensene. 

Men før Stjernekamp hadde Adam Douglas lagt bak seg en omfattende karriere som spente over 17 år som profesjonell utøver på begge sider av Atlanterhavet. Adam er en musikalsk flyktning. Født og oppvokst i Oklahoma, men for tiden bosatt på Hadeland. Adam har spilt med både store og små navn - eksempelvis: Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford, High Red, Vidar Busk,  Watermelon Slim, Chris Medina, for å nevne noen. De norske anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, "I May Never Learn", ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1. 

På scenen er den milde mannen fra Oklahoma et fyrverkeri, og vi gleder oss allerede stort til han kommer og lager fest i Alexandraparken! (18 års aldersgrense)

Følg artisten på sosiale medier

Revolt

Revolt er et ungt rockeband bestående av fem gutter fra Molde.

På kort tid har de overrasket og imponert mange med store, iørefallende «stadionlåter». Med seier i den nasjonale musikkonkurransen Musikkprisen og spillejobber på blant annet Jugendfest og Øyafestivalen, er de på vei mot noe stort!

Ulrik Bolsønes Svendsen - vokal og gitar, Emil Frøyen Vold - gitar og kor, Herman Jørundsønn Mjåseth - gitar og kor, Sigurd Skjølberg - bass og kor og Nikolai Gagnat - trommer.

Én billett - to konserter!

Følg artisten på sosiale medier