The Soul Rebels
The Soul Rebels
Konserter
The Soul Rebels og Columbic (Dørene åpner 19:00!)
Onsdag 15. juli 21:00
Alexandraparken
The Soul Rebels og Miss Tati (Dørene åpner 19:00!)
Torsdag 16. juli 21:000
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Det er svært sjelden at Moldejazz tar tilbake et utenlandsk band bare tre år etter at de var på festivalen sist. Når det gjøres, slik tilfellet er med Soul Rebels som spilte to kvelder i Alexandraparken i 2012, så er det i erkjennelse av at Soul Rebels nærmest er det perfekt parken-bandet.

Soul Rebels forener soul, jazz, hip-hop, rock, pop, funk og brassband-tradisjon på sin helt særegne måte.

De framfører en herlig mix av originalkomposisjoner og låter skrevet av et vidt spekter av artister som Stevie Wonder, Marvin Gaye, D'Angelo, Neil Young og Eurythmics. De har også samarbeidet med en rekke artister og band som f.eks. Roy Hargrove, Maceo Parker, Joey Bada$$, Trombone Shorty og Metallica. Bandet utøver en musikalitet og utstråler en spilleglede som gjør at ingen kan stå stille på konsertene deres. Alexandraparken blir en kokende varm New Orleans-gryte onsdag og torsdag kveld!

Lumar LeBlanc - skarptromme, Derrick "Oops" Moss - bass tromme/perkusjon, Edward Lee - tuba, Tannon "Fish" Williams - trompet, Marcus "Red" Hubbard - trompet, Paul Robertson - trombone, Erion Williams - tenorsaksofon.

Se The Soul Rebels og Jazzlogen i Alexandraparken 2012

Konsertopptak med The Soul Rebels