Moester_2015_photo_by_Oddbjoern_Steffensen.jpg
Møster!

Konserter
Torsdag 16. juli 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
Tilbake til programmet

Kjetil Møster er fri. Musikk er ikke sjanger - musikk er lyd! Og med det setter han sitt eget preg på alt han er med på, om det er Røyksopp, Robyn, Datarock, Lars Vaular, eller sitt eget prioriterte prosjekt: Møster! 

Debuten, oppkalt etter Møsters sønn, Edvard Lygre Møster, var umiddelbar og eksplosiv, og endte opp på listen over topp 5 debutalbum 2013 i New York City Jazz Records og 6. plass i Prog Magazine. Høsten 2014 ga Møster! ut sitt andre album, Inner Earth, med en noe ny besetning og en noe ny retning. Begge utgivelsene er live-album, og dette kan sees i sammenheng med Kjetils uttalelse: "Jeg tror ethvert band finner seg selv på scenen, foran et publikum." Det er i øyeblikket det skjer.

Bandet har vekket en ny bevissthet i et publikum som rekker langt utenfor jazzens kjernepublikum med sin nyskapende miks av prog og eksperimentell rock, ispedd psykedeliske lydbilder. Bandet serverer en av de mest intense energi- og grooveutblåsningene man kan oppleve fra en scene. Sammen skaper de musikk som står fjellstøtt på en enormt bred plattform av musikalske referanser, fremført med en virtuositet og energi som garantert vil slå deg i bakken.

På konserten under Moldejazz vil bandet samarbeide med videokunstneren Armin Werx.


Kjetil Møster - saksofon og elektronikk
Hans Magnus Ryan - gitar
Nicolai Eilertsen - bass
Kenneth Kapstad - trommer

Begrenset antall billetter til eget område for de under 18 år (i følge med en voksen)