Millsjazz_SV.jpg
Mella & Friends
Konserter
Mella & Friends (Mat & konsert)
Torsdag 16. juli 20:30
Old Perspiration Hall

Sold out
Mella & Friends (Konsert)
Torsdag 16. juli 21:30
Old Perspiration Hall

Sold out
Mella & Friends (Mat & konsert)
Lørdag 18. juli 20:30
Old Perspiration Hall
Mella & Friends (Konsert)
Lørdag 18. juli 21:30
Old Perspiration Hall
Tilbake til programmet

Når Moldejazz gjenåpner «Old Persperation Hall» på Gildehallen er intet mer naturlig enn å gi spilleoppdraget til Moldejazz-veteranen Jan Inge «Mella» Melsæter, kjent fra Ytre Suløen og som mangeårige «frontman» i Jazzlogen.

Det selges billetter både med mat (20:30) og kun til konsert (21:30)

Det er en stor glede for festivalen å igjen kunne ønske velkommen til den originale «Persperation Hall» på Gildehallen, nå under navnet «Old Persperation Hall» siden vi også har «New Persperation Hall». Som på Alexandra vil tilbudet på Gildehallen inkludere matservering, her i form av en kreolsk gryterett laget av restauratør Per Olav «Gossa-Per» Solem. Det vil også som på Alexandra være mulig å kjøpe billetter uten mat.

Det er et stjernelag av norske jazzveteraner Mella tar med seg til Gildehallen. De tre siste årene har han utviklet konsept sammen med Ivar Andresen på piano og Johan Bergli på altsax der de tar for seg The Mills Brothers med stort hell. De trestemte vokale arrangementene, noen hentet fra Ivar Andresens tid i Bristolorkesteret, gir en spennende og annerledes opplevelse. Spesielt for opptredenen i Molde så er bassist Terje Venås og trommeslager Terje Engen engasjert. Når de i tillegg har satt Louis Prima sin musikk på programmet så blir del to av konserten mere fartsfylt. Det er få billetter som legges ut for salg, så her vil det gjelde å være «først til hallen».

Jan Inge «Mella» Melsæter - trombone og sang, Ivar Andresen - piano og sang, Johan Bergli - altsax og vokal, Terje Venås - kontrabass, Terje Engen - trommer.