MayaVik_TotallyRight_PRESS_2.jpg
Maya Vik
Konserter
Ole Børud og Maya Vik (Dørene åpner 19:00!)
Lørdag 18. juli 21:00
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Bassisten og vokalisten Maya Vik har de siste par årene satset på en internasjonal solokarriere, etter tidligere å ha vært medlem av blant annet den Spellemannspris-vinnende popgruppen Montée. Singlene «On It (Kapow!)», «Oslo Knows», og «Fighter» har vært hyppig spilt på norsk og amerikansk radio og den Prince-inspirerte artisten har spilt klubbkonserter og festivaler verden rundt. 

Maya Viks musikk har sterke røtter i 80-talls elektropop, disco og funk som er pimpet opp i hennes eget moderne univers.

Hennes lydbilde er preget av funky basslinjer, myk soulvokal og 80-talls inspirerte synthelementer støttet opp av tighte rytmer, men har også rom for å ta det helt ned med myke ballader av samme høye standard som resten av repertoaret.

Aftenposten skriver at Maya Vik er en gavepakke for fans av gammel elektropop. Hun fyrer løs med discofunk og har dansegulvet som mål, dette er musikk som får deg i godt humør, skriver Gaffa. Med sin trio inviterer Maya nå til et funkfyrverkeri av en konsert i Alexandraparken.