Emilie_Nicolas_01.jpg
Emilie Nicolas

Konserter
Onsdag 15. juli 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
Tilbake til programmet

Ungdommens og kritikernes favoritt!

Med sekser for sitt debutalbum i Dagbladet og strålende liveanmeldelser er Emilie Nicolas benevnt som det store elektronika-håpet. Moldejazz har fått mange henvendelser fra ungdom som ønsker henne til sommerens festival og det er svært hyggelig å kunne bekrefte at det blir klubbkonsert med henne på Plassen onsdag 15/7 kl 24.00.

Uttrykket «kometkarriere» brukes kanskje litt vel ofte, men det passer definitivt for Emilie Nicolas. Etter en sped begynnelse med lydklipp på nettet i 2013, har veien gått via radio, og i løpet av det siste året har hun fanget oppmerksomheten til stadig flere, blant annet med en særpreget cover av DumDum Boys-låten «Psetero» samt egenkomponerte «Nobody Knows» og «Grown Up». Dette har igjen ført til spillejobber i både England og Sverige, samt på Øyafestivalen og for fullt hus på Rockefeller i Oslo.

I 2014 kom debutalbumet «Like I'm a Warrior», et album som ble svært godt mottatt av kritikere. Utgivelsen beviste tydelig at Nicolas besitter et talent utenom det vanlige, både om komponist og utøver. Det er både popmusikk og elektronika, men en atmosfærisk og søkende variant som med Nicolas' artistiske egenart blir musikk som overskrider slike sjangerkategorier, og appellerer også til musikkelskere som ikke nødvendigvis henter inspirasjon i fra radio. Og om albumet er fengslende, så er musikken enda mer fortryllende å oppleve i levende live.

Emilie Kongshavn vokal
Eivind Helgerød trommer
Anders Opdahl bass/ synth
Nicolay Svennæs keys

Begrenset antall billetter til eget område for de under 18 år (i følge med en voksen)