Moskus.jpg
Moskus
Konserter
Lørdag 18. juli 14:00
Storyville (PLASSEN)
Tilbake til programmet

Unge Produsenter presenterer: Moskus! I samarbeid med de regionale jazzsentrene satser Moldejazz for andre gang på unge produsenter. En produksjon der unge representanter fra de ulike sentrene gjennom flere samlinger utvikler og gjennomfører en konsert med et utvalgt band under Moldejazz.

Ungdom mellom 16-20 år får kjøpt billetter med Kulturrabatt for ungdom fra Møre og Romsdal Fylkeskommune til denne konserten.

De ulike deltakerne som alle er i alderen 18 - 25, har sammen kommet frem til fri-jazz trio Moskus. Moskus har spilt en mengde klubb- og festivalkonserter i inn- og utland, og etter de gav ut sitt andre album «Mestertyven» i 2014 er de uredde, instinktive og finurlige, litt som mestertyver flest. De kombinerer et personlig uttrykk med ungdommelig og fordomsfri åpenhet, og med sin sterke tilstedeværelse gjennom musikken kan du glede deg til en unik konsertopplevelse! 

 
«Mestertyven byr på musisering med både skråblikk og alvor, nærhet og distanse. Den er akkurat passe fin, rar og full av krumspring til at Moskus må ses som vår mest interessante pianotrio akkurat nå.»

- Morgenbladet - Svein Magnus Furu (N)

Anja Lauvdal - piano

Fredrik Luhr Dietrichson - kontrabass

Hans Hulbækmo - trommer

https://www.facebook.com/moskustrio